Plasti-Dip, de spuitbare folie voor 1001 toepassingen!

Plasti-Dip, de spuitbare folie voor 1001 toepassingen!

Ideaal als beschermlaag voor uw velgen in de winter maar ook een hele auto behoort tot de mogelijkheden.

Plasti-Dip is een synthetische rubber coating die verwijderbaar is. In de USA wordt dit al jaren gebruikt voor voertuigen of onderdelen hiervan. Plasti-Dip is waterafstotend, flexibel, barst niet en is bestand tegen temperaturen van -35ºC tot 93ºC. De rubber coating beschermt uw lak tegen zuur, zout en lichte gebruikerssporen. Na het drogen hecht Plasti-Dip d.m.v vacuümkracht aan de ondergrond.

De rubber coating wordt aangebracht met een speciaal verfpistool. Voor een perfecte dekking en het vereenvoudigen van de uiteindelijke verwijdering van de dip worden minimaal 5 lagen aangebracht. Een dip heeft standaard een matte uitstraling, maar het is ook mogelijk om een zijdeglans, metallic of parelmoer effect toe te voegen.

Plasti-Dip kan jaren blijven zitten bij de juiste behandeling en is gewoon te reinigen met een hogedrukspuit. Door de vacuüm hechting van het materiaal is het niet schadelijk voor de lak maar hierdoor wel minder duurzaam dan een wrap die een lijmlaag heeft. Daarom adviseren wij bij langdurige en veel gebruikte objecten te kiezen voor een wrap.

Geen kwantiteit, maar kwaliteit!

  • Bij ons staat kwaliteit voorop, wij onderscheiden ons van andere bedrijven die voor dumpprijzen uw voertuig dippen met imitatie-dip en/of een te dunne coating.
  • Wij werken alleen met kwaliteitsmaterialen, al onze dips worden vervaardigd met de originele Plasti-Dip van Performix.

Kijk HIER voor een impressie van onze werkzaamheden.

Voordelen van Plasti-Dip

  • Goedkoper dan een wrap.
  • Eenvoudig te verwijderen.
  • Reiniging met hogedrukspuit mogelijk.
  • Beschermt uw lak tegen steenslag, krassen en verkleuring door UV.