Privacy en bescherming in uw voertuig!

Automotive window tinting beschermt u en uw mede passagiers tegen de hitte in de zomer en ook schadelijke uv-a straling wordt buiten uw voertuig gehouden. Tevens biedt de folie u meer privacy en veiligheid doordat bij een eventuele breuk het glas bijeen blijft. Het blinderen doen wij uitsluitend met de hoogste kwaliteit en nieuwste folies op het gebied van tinten.

Onze standaard is een professionele niet-reflecterende film, opgebouwd uit meerdere hoogwaardig gekleurde lagen, waardoor een bijzonder kleurstabiele film wordt verkregen. Deze professionele windowfilm is speciaal ontwikkeld om GPS storingen te voorkomen en staat garant voor een lange levensduur.

Ook leveren wij folie met politiekeurmerk voor de voorste zijruiten en de voorruit met een lichtdoorlating van 70%. Hiermee bent u dus verzekerd tegen eventuele boetes die u zou kunnen oplopen wanneer de verkeerde folie gemonteerd wordt.

Voor een vakkundige montage van windowfilm op bewegende ruiten (zijruiten in deuren) is het noodzakelijk dat de ruiten gedemonteerd worden. Hier zijn bij sommige merken extra kosten aan verbonden i.v.m. demontagetijden.

Vermeld merk, model en bouwjaar bij uw aanvraag.