ALGEMEEN

• Wanneer U een offerte bij ons aanvraagt ontvangen wij graag de onderstaande gegevens via info@stickystickers.nl

  • Stickers of kleding: gewenste bestanden, logo’s, tekst en lettertype, gewenste aantallen, afmetingen/maten en kleuren.
  • Belettering/bestickering, wraps, blinderingen en andere voertuigmodificaties: merk, model, uitvoering, bouwjaar incl. recente foto’s van het betreffende voertuig (dus geen foto van google, maar foto’s van uw eigen voertuig) met de gewenste aanpassingen duidelijk vermeld, zoals bijv.; het formaat van de belettering, in welke kleur(en) er gewrapt dient te worden, welke ramen er getint moeten worden, etc.
  • Detailing/poetsen: Tevens merk, model, uitvoering, bouwjaar incl. recente foto’s en detailfoto’s waarop beschadigingen en de staat van het lakwerk zichtbaar zijn. Voor prijsopgaven met betrekking tot ernstig verweerde lakken en/of glascoating zullen wij in de meeste gevallen het voertuig eerst willen zien in onze werkplaats.
  • Vragen over bestellingen via de webshop graag met ordernummer en/of klantnummer vermelden.
  • Ontwerpen van een huisstijl of voertuigbelettering kost veel tijd, ons eerste voorbeeld is altijd gratis, en zijn de ontwerpkosten meestal berekend in de totaalprijs van uw opdracht, tenzij anders vermeld. Echter wanneer U ons na het eerste voorbeeld om aanpassingen vraagt en hierna de opdracht annuleert zijn wij gerechtigd deze ontwerpkosten in rekening te brengen, met een opstarttarief van € 95,- ex. btw + € 35,- ex. BTW per gemaakte wijziging/uur.

• Wij bestickeren, tinten en wrappen uitsluitend met hoogwaardige folies en niet met zelf aangeleverde materialen.

• Wrappen en tinten vind uitsluitend plaats in onze eigen werkplaats, montage op locatie is in overleg eventueel mogelijk mits de ruimte verwarmd, schoon en stofvrij is wanneer dit niet het geval is heeft U geen garantie op de gemonteerde materialen.

• Voertuigen dienen schoongewassen, zonder teer, wax en vuilresten te worden aangeleverd, extra schoonmaakkosten worden gefactureerd.

• Aanleveren van uw voertuig gebeurt in alle gevallen (tenzij anders vermeld) 1 dag voor de geplande montage, dit i.v.m. dat wij uw voertuig afspuiten voor het betreden van de werkplaats en deze weer droog en op temperatuur moet zijn alvorens gewenste materialen kunnen worden gemonteerd.

• Wij accepteren alleen opdrachten na schriftelijke goedkeuring en/of aanbetaling voor de opdracht op de basis van de door ons verstrekte offerte. Mondeling genoemde bedragen zijn richtprijzen en niet geldig als offerte.

• Garantie geldt voor al onze diensten 1 jaar op de montage en 5 jaar op het materiaal, tenzij anders vermeld. Bij voertuigen die binnen 24 uur na montage onze werkplaats verlaten kunnen wij in de meeste gevallen de garantie niet waarborgen i.v.m. weersinvloeden, uw voertuig in één dag volledig wrappen is dan ook onmogelijk, voor een full-wrap bent U uw voertuig minimaal 1 week kwijt.

• Voor, tijdens en na montage nemen wij foto’s en/of video’s die wij gebruiken voor onze promotie op social-media, uiteraard vermelden wij daarbij de naam van de opdrachtgever en/of eigenaar van het voertuig. U geeft hier dan ook automatisch toestemming voor bij goedkeuring van de offerte, wilt u dit niet geef dit dan a.u.b. tijdig aan.

• De periode dat uw voertuig in transport of bij ons in montage is, is dat volledig voor eigen risico. U dient zelf een verzekering af te sluiten voor deze periode indien uw voertuig nog niet verzekerd is.

• Voor voertuigen die niet te starten zijn door een dode accu, startmotor, het ontbreken van de hele motor en/of ook zeer lastig te duwen zijn, kunnen wij extra kosten in rekening brengen voor het verplaatsen hiervan.

• Betaling voor particulieren en bedrijven geschiedt altijd per bank, tenzij anders vermeld. Voor nieuwe klanten 50% contant bij aanleveren voertuig, restant bij aflevering. Bedrijven met regelmatige orders kunnen in overleg betalen op basis van factuur met een betalingstermijn van 8 dagen, tenzij anders vermeld.

• Wanneer betaling binnen de gestelde termijn uitblijft zijn wij gerechtigd om verstrekte kortingen op het betreffende factuurnummer in te trekken.

WRAPPEN

• Voertuigen ouder dan 3 jaar worden uitsluitend op eigen risico geplakt, voor voertuigen jonger dan 3 jaar met zichtbare of duidelijk gerepareerde schades geldt dit ook.

• Beschadigingen zoals diepe krassen, deuken, roest e.d. zijn zichtbaar onder de folie, ook los zittende (schilferende) laklagen moeten volledig verwijderd worden voor montage. Ondergronden dienen dan ook 100% strak te zijn voor een perfect eindresultaat, wij kunnen de eventuele oneffenheden wel in overleg strak maken tegen vergoeding.

• Alle gespoten delen worden enkel aan de buitenzijde beplakt tot over de eerste rand, voor deursponningen, dorpels en andere delen die niet zichtbaar zijn van buitenaf is de prijs niet inbegrepen in de offerte, tenzij anders vermeld.

• Het de- en monteren van handgrepen, verlichtingsdelen , bumper- en stootstrips, antennes, spoilers, roosters, emblemen en typeplaatjes van uw voertuig is standaard inbegrepen in de verstrekte offerte tenzij anders vermeld, emblemen en typeplaatjes kunnen niet altijd worden teruggeplaatst wanneer dit wel gewenst is kunnen we deze in overleg op uw kosten bestellen bij de dealer en terug plaatsen.

• Ongelakte kunststof delen worden niet standaard mee gewrapt, tenzij anders vermeld in de offerte.

• Offertes zijn altijd exclusief BTW. Mondeling genoemde bedragen zijn richtprijzen en niet geldig als offerte, ook onvolkomenheden in uw aanvraag zoals; niet genoemde schades, (anders dan bij uw aanvraag vermelde) ‘niet’ originele spoilers en bodykits worden extra gefactureerd.

• Het wrappen van interieurdelen waar een airbag in of onder gemonteerd zit kan lijden tot het niet volledig naar behoren functioneren van deze componenten, wij zijn niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook die hierdoor ontstaat aan voertuig of inzittenden.

• Het verwijderen van de wrap is in de meeste gevallen geen probleem wanneer de lak in originele staat was tijdens montage hiervan, ongeacht de staat van uw lak zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele lakschade na verwijdering van de folie.

TINTEN

• Tinten van uw autoruiten gebeurt uitsluitend met toegestane folies, donkerdere tinten tan wettelijk toegestaan worden geheel op eigen verzoek en risico aangebracht en wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel opgelopen boetes.

• Bij het aanleveren van uw voertuig graag uw interieur leeg aanleveren, dus geen kinderzitjes, kratten, speelgoed, zonneschermen, laptops, e.d. andere waardevolle bezittingen achterlaten in uw voertuig. Schade en/of verlies van deze goederen wordt dan ook niet vergoed.

• Ruiten met diepe krassen, herstelde sterretjes, barsten en las- of slijp-spetters worden getint op eigen risico, wij zullen altijd zorg dragen voor een zo goed mogelijk eindresultaat maar kunnen uiteraard geen garantie geven op ondergronden die al beschadigd zijn.

• Tinten van verlichtingsdelen is niet toegestaan volgens de wettelijke APK-eisen, het tinten van deze onderdelen gebeurt dan ook geheel op eigen risico en er is geen recht op terugbetaling wanneer uw voertuig wordt afgekeurd. Wij adviseren dan ook om een set extra lichten aan te schaffen hiervoor.

DETAILING

• Het laten reinigen, poetsen en (re)conditioneren van het lakwerk van van het voertuig van de klant geschiedt geheel op eigen risico. Uiteraard zullen wij de risico’s zoveel mogelijk van te voren beoordelen en met u doornemen alvorens de opdracht aan te nemen.

• Wij zijn niet aansprakelijk voor direct door de klant geleden (vermogens) schade uitsluitend met betrekking tot het voertuig die te wijten is aan opzet of nalatigheid.